Pedagogisch Medewerker VVE - Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld!

Voor meerdere vestigingen in Amsterdam zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) voor zowel de ochtend opvang als de gehele dagopvang. Onze VVE groepen werken met de Piramide Methode. 

Onze vestigingen liggen centraal en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van een VVE pedagogisch medewerker? Dan zijn we op zoek naar jou! Nog niet in bezit van een VVE Certificaat, geen probleem. Wij bieden je een VVE opleiding aan!  

 Ben jij de pedagogische VVE professional waar onze enthousiaste teams naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu en grijp je kans! 

 

  • Pedagogisch Medewerker VVE 
  • Uren en dagen in overleg. 

 

Over het werk 

Als pedagogisch medewerker VVE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool, richting groep 1.  

 

Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers.   

 

Maak jij als pedagogische medewerker VVE impact bij De Kleine Wereld doordat:  

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak; 
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen; 
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
  • Je een relevante MBO- of hbo-diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC-verklaring. Het zou een pré zijn als je al in bezit bent van een certificaat in de voorschool. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden. Ook het VVE basiscertificaat kan via ons behaald worden.  

 

Wij bieden jou: 

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang kinderopvang (schaal 6, €2177,00 - €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.  

 

Meer informatie en solliciteren Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

 

Of solliciteer via onderstaande link:  

Vacature Pedagogisch Medewerker VVE | Amsterdam