Pedagogisch Medewerker BSO – Amsterdam 

Wij zijn De Kleine Wereld!

 

Voor verschillende vestigingen in Amsterdam zijn we op zoek naar nieuwe pedagogische medewerkers op de BSO. Naast reguliere opvang, bieden wij ook sport en outdoor BSO aan.

Bij de BSO bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is er  ruimte voor sport, spel, creativiteit, theater en dans. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen naast de keuze voor een activiteit ook de ruimte krijgen om even lekker niks te doen of rustig een boekje te lezen. De nadruk ligt na een lange dag school vanzelfsprekend op vrije tijd. 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging  in Amsterdam op de BSO, laat het ons weten. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.  

 

  • Pedagogisch Medewerker BSO 
  • Werkdagen en uren in overleg 

 

Over het werk 

Stoer, creatief, avontuurlijk. Dat zijn de kenmerken die passen bij een pedagogisch medewerker op de BSO bij De Kleine Wereld. Als pedagogisch medewerker BSO kom je terecht in een zelfstandig, creatief en actief team. Power en positieve energie, dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We zien, horen en waarderen elkaar en er is echte, oprechte aandacht. Voor de kinderen, voor elkaar en voor ouders. We hebben liefde en passie voor ons vak en zijn een tweede thuis voor kinderen. Ben jij op je best in een team waar hard gewerkt én hard gelachen wordt? Dan ben jij wellicht de nieuwe BSO-topper waar wij naar op zoek zijn! 

 

Maak jij als pedagogisch medewerker KDV-impact bij De Kleine Wereld doordat:  

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;  
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;   
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;   
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;  
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal 3 of hbo-diploma, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek  

Wij bieden jou: 

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang kinderopvang (schaal 6, €2177,00 - €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.  

 

Meer informatie en solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of vind je het leuk om eens met ons kennis te maken. Neem dan contact op met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

 

Of solliciteer via onderstaande link: 

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO  Amsterdam 

 

 

 

Categorie 1