Flexibel Pedagogisch Medewerker

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker! Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme en flexibiliteit. Jij begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Je levert een actieve bijdrage aan overlegvormen en deelt de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij kunnen ontwikkelen. Precies zoals het hoort. Wat geldt voor onze kinderen geldt ook voor onze medewerkers. Onze pedagogische visie is voor jou als pedagogisch medewerker zeker ook van toepassing.

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Word jij de nieuwe allround flexibele pedagogisch medewerker? Dan ga je het volgende doen.

Allround flexibele Pedagogisch Medewerker KDV en/of BSO

uren in overleg (gegarandeerde uren)

Over het werk
Als allround flexibele pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt binnen een unit die bestaat uit verschillende vestigingen in Amsterdam. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt deze kinderen op het kinderdagverblijf of de BSO en je houdt contacten met ouders/verzorgers.  Omdat jij werkzaam bent op verschillende vestigingen, deel je best practices en verhoog je daarmee actief de kwaliteit van onze organisatie.

Over jou

 • Ervaring en affiniteit met kinderen;
 • Je hebt een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3, zoals bijvoorbeeld SPW of pedagogiek
 • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
 • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
 • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

Wat bieden wij jou

 • De mogelijkheid jouw talenten breed binnen onze organisatie in te zetten en daardoor veel kennis en ervaring op te doen;
 • Vast aantal uren in de week op verschillende vestigingen;
 • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie;
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Je valt onder de CAO Kinderopvang
 • Salaris €2.047 tot €2.793 per maand
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Verder:

 • Twee trainingsdagen per jaar met de gehele organisatie
 • Een vast en hecht team dat uitkijkt naar jouw komst
 • Elke locatie een eigen, betrokken manager
 • Jaarlijkse video interactie begeleiding
 • Coaching on the job

Hoe ziet jouw dag eruit? 
Samen met je collega start je de dag en kijk je even wie er die dag komen en of er iets gepland staat. Daarna is het al zover! De eerste kindjes worden binnengebracht. Je spreekt even met de ouder(s) zodat je weet hoe het met het kind gaat en of er bijzonderheden zijn. Natuurlijk zorg je ook dat het afscheid tussen ouder en kind fijn verloopt. Dan begint het dagprogramma. We starten met het zingen van een leuk liedje en lezen een boekje voor. Dan is het tijd voor het fruithapje, wat zijn ze enthousiast! Het is genieten van de grappige gesprekken die er ontstaan. Natuurlijk is een dag kinderdagverblijf niet geslaagd zonder superleuke activiteit. Lekker kliederen met aarde, zand en verf… Kunstenaars in de dop!  Daarna mogen de kinderen zelf spelen, of bij jou relaxen. Elke dag eten de kinderen een warme lunch die vers wordt bereid door de kok op de locatie. Daarna is het tijd voor een dutje.’s Middags gaan we weer gezellig door. Oh ja, wel even het systeem van de dagritmes van de kinderen bijhouden. Dat is fijn voor de ouders om te weten. Tussen 16:00 en 18:30 halen de ouders hun kinderen op.

Kortom: je bent veel leuke dingen aan het doen met de kinderen, je bent veel aan het plannen én je hebt veel contact met ouders. Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. 

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marit Koeners op 020-4120633 of via hr@dekleinewereld.nl. Of solliciteer direct via https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/149499

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Categorie 2