Vacature Pedagogische Medewerker KDV – Verticaal – Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Heerlijk met de kinderen in de bolderkar wandelen, knutselen in het Atelier, buitenspelen of gewoon lekker een boekje lezen op de bank. We zijn op zoek voor diverse vestigingen in Amsterdam naar pedagogisch medewerkers voor op de verticale groep (0 – 4 jaar).

Als pedagogisch medewerker op de verticale groep verzorg, ondersteun en stimuleer je kinderen in vanaf het moment dat ze gaan starten op de opvang tot de dag dat naar de basisschool gaan. Het leuke van werken op de verticale groep is dat je een kind ziet opgroeien en de ouders goed leert kennen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en word je ook zo enthousiast van het werken op de verticale groep? Laat het ons weten. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

  • Pedagogisch Medewerker KDV | Verticaal
  • Werkdagen en uren in overleg

 

Over het werk 

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van de kinderen. De leeftijd varieert van 3 maanden tot 4 jaar. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimtes.

 

Maak jij als pedagogisch medewerker KDV-impact bij De Kleine Wereld doordat:  

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
    • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
    • Je een relevant mbo-diploma op minimaal 3 of hbo-diploma, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek

 

Wij bieden jou: 
Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang kinderopvang (schaal 6, €2177,00 - €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.  

 

Meer informatie en solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of vind je het leuk om eens met ons kennis te maken. Neem dan contact op met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

 

 Of solliciteer via onderstaande link:

Pedagogisch Medewerker | Verticaal