Bijbaan – Amsterdam

Wij zijn op zoek naar inval toppers! 

Ben je (bijna) klaar* met je kwalificerende MBO- of HBO-opleiding of ben je student en heb je 50 – 75% van je HBO-diploma opleiding behaald? Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waar je met plezier heen kan, waar je zelf je beschikbaarheid kunt bepalen in zowel de schoolvakanties als in de schoolweken. Dan horen we graag van je! We zijn op zoek naar:

· Pedagogisch Medewerker KDV | BSO

· Uren en dagen in overleg

*Geslaagd, maar nog geen diploma ontvangen? Via Duo kan je een verklaring afgelegd examen of een digitaal uittreksel opvragen. Deze heeft dezelfde waarde als een diploma. Dit is de link naar DUO: Diploma’s en bevoegdheden – DUO

Over het werk

Een baan als invalkracht bij De Kleine Wereld is dé ideale baan om te combineren naast je studie om lekker bij te verdienen in de vakanties. Je werkt flexibel en daardoor werk je op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaal je zelf hoeveel uur per week je beschikbaar bent. Als enthousiaste pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale/horizontale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen en zorgt voor een dag met stimulans en plezier, zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende en passende activiteiten, gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Daarnaast onderhoud je natuurlijk op professionele wijze contacten met ouders/verzorgers.

 

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang kinderopvang (€2177,00 - €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Of solliciteer via onderstaande link: 

Vacature zomerbaan!