pedagogisch medewerker-bso-24 uur-van oldenbarneveldstraat

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker. Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Die de belevingswereld van kinderen snapt. Plezier maken staat altijd voorop. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij ontwikkelen. Ook op sportief en creatief gebied. Precies zoals het hoort.

 

Pedagogisch Medewerker BSO | 24 uur- van Oldenbarneveldstraat

 

Na de zomervakantie gaan wij verhuizen naar een nieuwe BSO locatie in de Van Oldenbarneveldtstraat, hier zullen wij onze huidige BSO in zijn geheel gaan vestigen en verder uitbreiden.

Een gevarieerd team met veelzijdige talenten die medewerkers optimaal kunnen benutten, inzetten en verder ontwikkelen.

 

Over jou 

 

  • Je stuitert van enthousiasme
  • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig
  • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben
  • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding
  • Je hebt een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3, zoals bijvoorbeeld SPW of pedagogiek

 

Verder:

  • Twee trainingsdagen per jaar met de gehele organisatie
  • Een vast en hecht team dat uitkijkt naar jouw komst
  • Elke locatie een eigen, betrokken manager
  • Jaarlijkse video interactie begeleiding
  • Coaching on the job

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Middags haal je de kinderen op van school waar ze veel hebben meegemaakt. Druk kletsend loop je naar de opvang waar thee en fruit door jouw collega zijn klaargezet. Je bespreekt het door jullie opgezette dagprogramma met de kinderen. Zoveel leuke ideeën… Welke wordt het? De kids maken een keuze. Een deel van de groep gaat met jou een papegaai tekenen in het atelier en de kinderen die hun energie kwijt moeten, rennen met jouw collega door de speeltuin. Dankzij de overdosis aan nieuwsgierigheid en de leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Heb jij een mini-Messi in je groep? Of een puber-Picasso? Jij hebt het allang in de gaten.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Jij hebt dus alle kans om je te ontwikkelen. Wil je meer leren over interactief voorlezen, babygebaren en/of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zit je bij ons goed! Ons doel: het beste uit de kinderen halen. Samen met de ouders, in een prettige, open en stimulerende sfeer.

 

Over het werk

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd

 

Categorie 1