Pedagogisch Medewerker BSO Sport

In de functie van pedagogisch medewerker sport draag je naast de dagelijkse begeleiding en opvang van de kinderen, ook zorg voor de vormgeving van sport en beweeg programma’s. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en draagt zorg voor de motorische en fysieke ontwikkeling van het kind. Je hebt kennis van verschillende sporten en dit draag je over aan kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar.

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO Sport op onze locatie aan de Plantage Middenlaan/Plantage Parklaan? Dan ga je het volgende doen.

Pedagogisch Medewerker BSO Sport

Locatie Plantage Middenlaan/Plantage Parklaan

20 uur (Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Voor de kinderen uit school gehaald worden bereid jij de middag voor. Je zorgt dat de groep op orde is en daarnaast ben jij helemaal klaar voor het sportieve dag programma die je samen met je collega’s in mag vullen. Je haalt de kinderen uit school en neemt ze mee naar de BSO. Je eet met de kinderen gezellig aan de tafel om vervolgens op het sportveld jouw sportieve programma uit te voeren. In vakanties maken jullie je eigen sportieve planning en gaan jullie op pad om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Dankzij de grote nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie en bedenkt allerlei sportactiviteiten voor de kinderen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Ook heb je bij ons alle kans om je te ontwikkelen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden om door te groeien binnen dit bedrijf. Daarnaast bestaat De Kleine Wereld academie om je kennis en vaardigheden jaarlijks te verbreden.

Naast je werkzaamheden op de BSO is het ook mogelijk om mee te draaien op de TSO (tussen schoolse opvang), dus in de tijd van de pauze kinderen opvangen. De TSO dagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 13.00 uur op de Boekmanschool. Meewerken op de TSO/klassen assistent is optioneel en kan besproken worden!

In een prachtig pand, recht naast ons kinderdagverblijf zit onze BSO-vestiging Plantage Middenlaan/ plantage parklaan. Wil jij deel uitmaken van een betrokken team, gericht op sport en kunst, binnen een levendige BSO voor zowel sportopvang als reguliere opvang? Solliciteer dan nu!

Over het werk

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot en met 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen!

Wat breng je mee

 • Je hebt affiniteit met het thema sport en bewegen;
 • Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie;
 • Je draagt zorg voor de motorische en fysieke ontwikkeling van het kind;
 • Je kunt al jouw creativiteit kwijt in het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor en met de kinderen;
 • Je stuitert van enthousiasme;
 • Je bent dol op kinderen en ziet hun potentie;
 • Je bent sportief, creatief en een beetje gek;
 • Je barst van de leuke ideeën en bedenkt graag nieuwe (sport)activiteiten;
 • Je kan het beste uit de kinderen halen en doet dit op een sfeervolle en stimulerende manier;
 • Je communiceert op een prettige manier met ouders;
 • Je bent flexibel en een echte teamplayer.

Beschik jij over een mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4)? Kom dan snel solliciteren!

Wat wij jou bieden

 • Je valt onder de CAO Kinderopvang. 
 • Een salaris van minimaal € 1.987,00 bruto en maximaal € 2.712,00 bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Na een jaarcontract kom je voor onbepaalde tijd in dienst.
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
 • Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen.

Kom je snel langs?

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Sandra van der Veer op 020-4120633 of solliciteer direct via: https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/147801