Recruiter

Een goede opvang betekent voor ons dat wij in professionele dialoog en in partnerschap met ouders er voor zorgen dat een kind zich spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan met professionele en gepassioneerde medewerkers. We doen dit vanuit 16 vestigingen en met ruim 200 medewerkers. Vanwege vervanging zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

Recruiter/Arbeidsmarktspecialist op project basis

c.a. 20 uur

Als Recruiter ga jij je bezighouden met arbeidsmarktcommunicatie en de werving & selectie van pedagogisch talent voor onze vestigingen. Je houdt de personeelsbezetting kwalitatief en kwantitatief op peil en zorgt voor de aanwas van nieuwe stagiaires. Je werkt in een enthousiast en ambitieus HR team op een prachtige locatie in hartje Amsterdam (Museumplein).

Functie-inhoud

In de rol van Recruiter ben jij de sparring partner voor de organisatie als het gaat om de arbeidsmarkt. Het gaat om een tijdelijke opdracht gekoppeld aan de huidige arbeidsmarkt.  Jij zet op strategisch vlak de lijnen uit. Je initieert diverse activiteiten om op de krappe pedagogische arbeidsmarkt vacatures te vervullen. Dit doe je door middel van netwerken, social media campagnes, het onderhouden van contact met relevante opleidingen en op andere creatieve manieren die jij zelf bedenkt. Ook richt je je op onze stagiaires. Je bezoekt  stagemarkten om onze stageplekken goed op de kaart te zetten en ontwikkelt initiatieven om ze aan ons te binden. Daarnaast spreekt het ook voor zich dat je de sollicitaties verwerkt, de passende cv’s selecteert, vacatures opstelt, op de diverse kanalen plaatst en je managers adviseert en ondersteunt op het gebied van recruitment vragen. 

Profiel

 • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Je bent organisatorisch sterk en je kunt veel verschillende ballen tegelijk in de lucht houden
 • Je houdt van uitdagingen en creatief met werving en selectie vraagstukken
 • Je bent commercieel ingesteld en hebt ervaring met social media
 • Je bent bereid om 4 of 5 dagdelen te werken en je woont in de omgeving van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je valt onder COA kinderopvang 
 • Salaris: €2793,00 tot €3771,00 /maand
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
 • Je krijgt voorrang en korting op een kindplaats bij De Kleine Wereld
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en yogalessen.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag  30 augustus aanstaande jouw cv en motivatiebrief. Solliciteren kan via de sollciteer nu button. Voor de vacature kun je bellen met Katelijne Kolman op het  telefoonnummer 020 – 41 20 633 of mailen naar hr@dekleinewereld.nl