Bijbaan BSO |HBO-er| Sport & Bewegen| Amsterdam

Bijbaan voor HBO Sport & Bewegen op BSO

Volg jij een HBO opleiding Sport & Bewegen en heb je 75% van je studiepunten behaald? Dan kun je nu al naast je studie bij De Kleine Wereld aan de slag op een van onze BSO’s! Een leuke manier om relevante werkervaring op te doen. Daarnaast kun je zelf je uren bepalen en lekker verdienen naast je studie. Je kunt werken in de vakanties of als bijbaan naast je studie, op de dagen die jou het beste uitkomen; je bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent.

Hoe ziet jouw dag eruit?
’s Middags haal je de kinderen op van school waar ze veel hebben meegemaakt. Druk kletsend loop je naar de opvang waar thee en fruit door jouw collega zijn klaargezet. Je bespreekt het door jullie opgezette dagprogramma met de kinderen. Zoveel leuke ideeën… Welke wordt het? De kids maken een keuze. Een deel van de groep gaat met jou een papegaai tekenen in het atelier en de kinderen die hun energie kwijt moeten, rennen met jouw collega door de speeltuin. Dankzij de overdosis aan nieuwsgierigheid en de leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Heb jij een mini-Messi in je groep? Of een puber-Picasso? Jij hebt het allang in de gaten.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Ook heb je bij ons alle kans om je te ontwikkelen. Wil je meer leren over interactief voorlezen, babygebaren en/of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zit je bij ons goed! Ons doel: het beste uit de kinderen halen. Samen met de ouders, in een prettige, open en stimulerende sfeer.

Over het werk
Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en/of tijdens schoolvakanties. Het gaat om flexibele uren per week waarbij je op verschillende vestigingen flexibel aan het werk ben.

Over jou 

  • Je stuitert van enthousiasme.
  • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig.
  • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben.
  • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding.
  • Je volgt een HBO opleiding Sport & Bewegen en je hebt minimaal 75% van je punten behaalt

Goed om te weten

  • Je valt onder de CAO Kinderopvang. 
  • Een salaris van minimaal 2.047 euro bruto en maximaal 2.793 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Kom je snel langs?
Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Marjo Hoogeboom op 020-4120633. Of solliciteer direct via: floorfrank@dekleinewereld.nl

 

 

 

Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb