Huishoudelijk Medewerker KDV |6uur | Amsterdam

Midden in de Pijp, nabij parken, de markt, de bibliotheek en een aantal heerlijke speeltuinen staat onze vestiging Ceintuurbaan. Ook Artis is op loopafstand. Voor het gemêleerde en ontzettend ervaren team op deze mooie locatie zoeken wij een: 

Huishoudelijk Medewerker KDV

6 uur per week (dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur)

Functie-inhoud

Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dagelijkse maaltijd en koffie, thee en eventuele andere consumpties voor personeel en indien nodig voor bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden en je verzorgt binnen de gestelde richtlijnen de bestellingen. Indien er tijd over is ook schoonmaakwerkzaamheden.

Profiel

  • VMBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van de richtlijnen t.a.v. veiligheid en hygiëne;
  • Affiniteit met de kinderopvang;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden.

De Kleine Wereld

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marjo Hoogeboom op 020-4120633. Of solliciteer direct via:https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/129293 

 

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb