Pedagogisch Medewerker KDV | Min 17- Max 34 uur | Amsterdam

Een goede opvang betekent voor ons dat wij in professionele dialoog en partnerschap met ouders er voor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt. We doen dit vanuit 15 vestigingen en met 200 medewerkers.

Wij zoeken voor onze vestiging Juliana per 15 oktober aanstaande een:

Pedagogisch Medewerker, 17 - 34 uur

                         Werkdagen ma, wo, andere dagen flexibel

Functie-inhoud

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, zie onze website voor de kwalificatie-eisen conform CAO Kinderopvang;
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een tijdelijk dienstverband (vervanging tijdens zwangerschaps- & bevallingsverlof). Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, indien hiervoor een vacature c.q. formatieruimte beschikbaar is.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Floor Frank op telefoonnummer: 020-41 20 633.

Solliciteer direct.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb