Pedagogisch Medewerker 25,5 uur KDV | Amsterdam

Onze kinderdagverblijf vestiging de Edelsteen ligt in een mooi oud schoolpand midden in de Pijp. Direct bij het Sarphatipark en de Albert Cuyp. Voor ons kleine, hechte en ervaren team op deze vestiging zoeken wij een:

Pedagogisch Medewerker KDV

25,5 uur per week (ma, di, do)

Functie-inhoud
Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep (meertalige) kinderen van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, zie onze website voor de kwalificatie-eisen conform CAO Kinderopvang;
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord;
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb