Pedagogisch Medewerker BSO |15.5 - 20 uur| Amsterdam

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang. Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Die de belevingswereld van kinderen snapt. Plezier maken staat altijd voorop. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij ontwikkelen. Ook op sportief en creatief gebied. Precies zoals het hoort.

Voor onze vestigingen De Plantage Middenlaan, De Rustenburgerstraat en De Kleine Reus in Amsterdam zoeken wij een pedagogisch medewerker voor de BSO. Pas jij perfect in De Kleine Wereld? Lees verder om erachter te komen…

Hoe ziet jouw dag eruit?
’s Middags haal je de kinderen op van school waar ze veel hebben meegemaakt. Druk kletsend loop je naar de opvang waar thee en fruit door jouw collega zijn klaargezet. Je bespreekt het door jullie opgezette dagprogramma met de kinderen. Zoveel leuke ideeën… Welke wordt het? De kids maken een keuze. Een deel van de groep gaat met jou een papegaai tekenen in het atelier en de kinderen die hun energie kwijt moeten, rennen met jouw collega door de speeltuin. Dankzij de overdosis aan nieuwsgierigheid en de leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Heb jij een mini-Messi in je groep? Of een puber-Picasso? Jij hebt het allang in de gaten.
Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Ook heb je bij ons alle kans om je te ontwikkelen. Wil je meer leren over interactief voorlezen, of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zit je bij ons goed! Ons doel: het beste uit de kinderen halen. Samen met de ouders, in een prettige, open en stimulerende sfeer.

Over het werk
Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen!

Over jou
✓ Je stuitert van enthousiasme;
✓ Je bent dol op kinderen en ziet hun potentie;
✓ Je bent sportief, creatief en een beetje gek;
✓ Je barst van de leuke ideeën en bedenkt graag nieuwe (sport)activiteiten.

Heb je ook nog een mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4)? Kom dan snel solliciteren!

Goed om te weten
✓  Je valt onder de CAO Kinderopvang.
  Een salaris van minimaal € 2047,00 bruto en maximaal € 2793,00 bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  Na een jaarcontract kom je voor onbepaalde tijd in dienst.
  Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
  Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.
  Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt.
  Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en danslessen.

Kom je snel langs?
Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Floor Frank op 020-4120633 en wij gaan samen kijken welke vacature binnen De Kleine Wereld het beste bij jou past! Of solliciteer direct!

Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb