Pedagogisch Medewerker BSO en TSO | 15.5 uur per week (ma, di, do, vrij) | Amsterdam

BSO De Kleine Reus is gevestigd in basisschool De Kleine Reus en werkt zeer nauw samen in IKC verband. We hebben de beschikking over een mooi schoolplein met actief en natuurlijk spelmateriaal. Alle medewerkers van de BSO werken voor de tussenschoolse opvang een uur lang samen met de docent uit de klas. Op deze locatie werkt een afwisselend team met zowel hele ervaren als wat jongere medewerkers. Zij hebben gemeen dat ze de kinderen allemaal een enorm leuke vrije tijd willen bezorgen. Zou jij dat ook willen? Wij zijn voor deze locatie op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO en TSO

15,5 uur per week (BSO op di, do / TSO op ma, di, do, vrij)

Functie-inhoud

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, tijdens en na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. Je draagt bij aan het vormgeven van de (sport- en beweeg)activiteiten van de locatie. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor en met de kinderen.

Profiel

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4).
  • Je bent in staat een goed (sport)activiteitenprogramma op te zetten.
  • Je bent een sportief en dynamische persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden groene wereld, creativiteit en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb