Pedagogisch Medewerker BSO en TSO | min 18 max 26 uur | Amsterdam

Onze BSO vestiging Edelsteen is gevestigd in een mooi pand midden in de Pijp. Een fijne plek voor uitstapjes met kinderen. Hier werkt een klein, gedreven en enthousiast team nauw samen met de collega’s van het kinderdagverblijf op deze locatie. Voor deze BSO locatie zijn wij op zoek naar een:

Voor onze vestiging De Edelsteen zoeken wij per direct een:

·  Pedagogisch Medewerker BSO (18-26 uur)

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Functie-inhoud

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. De werktijden op de  Buitenschoolse Opvang liggen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.30 en 18.30 uur, op woensdag tussen 11.30 en 18.30 uur en tijdens de schoolvakanties en studiedagen van 07.30 tot 18.30 uur.

 

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. In verband met de samenstelling van het team zoeken wij iemand met affiniteit op het gebied van sport en bewegen. Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor en met de kinderen.

Naast de 18 uur op de locatie De Edelsteen, is er Tussen Schoolse Opvang op onze locatie De Kleine Reus.  Dit zijn in het totaal 8 uur, verspreid over de 4 dagen 2 uur, van 11.30 tot 13.30 uur.

Profiel

  • In het bezit van het MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) .
  • Je bent in staat een goed sportactiviteitenprogramma op te zetten.
  • Je bent een sportief en dynamische persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – Kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitnessregeling  en reiskostenregeling.

Interesse?

Link om te solliciteren: http://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/107255

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met onze afdeling HR op telefoonnummer: 020 – 41 20 633 (optie 2 / HR).

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb