Pedagogisch Medewerker BSO Sport | 17 uur | Amsterdam

Een goede opvang betekent voor ons dat wij in professionele dialoog en partnerschap met ouders er voor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt. We doen dit vanuit 15 vestigingen en met circa 220 medewerkers.

Voor onze vestiging Steigereiland zoeken wij per direct een:

·       Pedagogisch Medewerker BSO Sport (17 uur)

( werkdagen di, wo, do)

Functie-inhoud

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op sport de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en/of MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4).
  • Je bent in staat een goed activiteitenprogramma op te zetten.
  • Je bent een sportief en dynamisch persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – Kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitnessregeling  en reiskostenregeling.

Interesse?

Solliciteer dan nu!

Indien je meer informatie over deze vacature wenst, dan kun je contact opnemen met Floor Frank op telefoonnummer  020 – 4120633 of vacatures@dekleinewereld.nl

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb