Pedagogisch Medewerker TSO | 8 uur | Amsterdam Centrum

Pedagogisch Medewerker TSO

(Tussen Schoolse Opvang)

8 uur per week (ma, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Ben je gek op werken met kinderen tussen de 4 en 12, op een onderzoekende, kindvolgende en themagerichte manier? Vermaak jij ze als de beste met activiteiten die ook nog eens bijdragen aan ontwikkelingsgericht onderwijs? En sta je graag voor de klas? Mooi! Want wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de tussen schoolse opvang op BSO De Kleine Reus.

Wat doe je als pedagogisch medewerker TSO?

Tijdens schooltijden van 11:30 tot 13:30 begeleid, ontwikkel en vermaak jij kinderen van 4 tot 12 jaar. Daarnaast ondersteun je de leerkracht. Jullie staan ongeveer een uur samen voor de klas. Dan help je de leerlingen bijvoorbeeld bij het lezen en begeleid je de klas wanneer ze hun schoolopdrachten uitvoeren. De leerkracht gaat 3 kwartier met pauze. In die tijd zorg je dat de kinderen hun lunch opeten en daarna lekker gaan spelen op het schoolplein. Zelf kom je natuurlijk ook met leuke ideeën en help je waar nodig. Niet alleen, want op deze locatie werkt een TSO team met zowel hele ervaren als wat jongere medewerkers.

Ideeën genoeg, want je hebt beschikking over een mooi schoolplein met allerlei speelmateriaal. Leef je uit! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. Past dit bij jou? Lees dan zeker verder.

Waarom werken bij De Kleine Wereld?

  Een super gezellig team, informele sfeer & korte lijnen.

 Je valt onder de CAO Kinderopvang

  Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar. 

Ben jij…

 Lekker sportief, creatief en hou je van buiten zijn?

  Een enthousiaste aanpakker die vrolijk en ondernemend in het leven staat?

  In het bezit van een MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en/of MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4)?

  Goed in staat om allerlei leuke activiteiten op te zetten?

Kom dan snel solliciteren.

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct via de link.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb