Pedagogisch Medewerker TSO | 8 uur | Amsterdam

BSO De Kleine Reus is gevestigd in basisschool De Kleine Reus en werkt zeer nauw samen in IKC verband. We hebben de beschikking over een mooi schoolplein met actief en natuurlijk spelmateriaal. Alle medewerkers van de BSO werken voor de Tussen Schoolse Opvang naast het opvangen van de pauze ook een uur lang samen met de docent uit voor de klas. Op deze locatie werkt een afwisselend team met zowel hele ervaren als wat jongere medewerkers. Zij hebben gemeen dat ze de kinderen allemaal een enorm leuke vrije tijd/ pauze tijd willen bezorgen. Zou jij dat ook willen? Wij zijn voor deze locatie op zoek naar een:

                   Pedagogisch Medewerker TSO (Tussen Schoolse Opvang)

                        8 uur per week (ma, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Functie-inhoud
Als Pedagogisch Medewerker voor de Tussen Schoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, tijdens schooltijden van 11.30-13.30 uur. De leerkracht is 3 kwartier met pauze, en 5 kwartier sta je gezamenlijk voor de klas. Je ondersteunt de leerkracht bij diens werkzaamheden, en levert een bijdrage aan het ontwikkelingsgerichte onderwijs (OGO) door het bieden van thematische activiteiten.
Het ondersteunen van de leerkracht kan er als volgt uit zien: begeleiding bieden bij het lezen met een groepje lezen, begeleiding bieden in de klas wanneer de kinderen hun school taken uitvoeren. Binnen het onderwijs staat onderzoekend, kindvolgend en themagericht werken centraal. Hierbij draag je bij aan het bedenken en verzorgen van verschillende activiteiten. Tevens zorg je voor begeleiding van de kinderen tijdens het eten en op het schoolplein. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en/of MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4)
  • Je bent in staat een goed activiteiten op te zetten.
  • Je bent een sportief, creatief en dynamisch persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb