Onze kernwaarden

 

Bedacht door onze eigen medewerkers op een van onze jaarlijkse academie dagen zijn er 5 kernwaarden ontstaan die vorm geven aan de bedrijfscultuur en de persoonlijke drijfveren van de organisatie, wat wij het DKW -gevoel noemen!

 

Warmte
Wat we doen, doen we met warmte. Het past bij ons, het gaat eigenlijk vanzelf. Dat merkt iedereen die met ons in aanraking komt. Nieuwe medewerkers en nieuwe kinderen. Je merkt het zelfs in onze communicatie.

Samen
Samen is de enige manier. Onze team spirit geldt voor de locaties, maar ook voor onze totale organisatie. We zijn allemaal De Kleine Wereld. Samen kunnen we nog sneller leren en groeien.

Ontwikkeling
We willen altijd bijleren. Blijven ontwikkelen; onze eigen medewerkers, locaties en merk, maar ook onze kinderen. We staan nooit stil. We willen het eigenlijk altijd beter doen dan wat er nu al is.

Ondernemend
Ondernemen zit in ons merk gebakken. In alle lagen van de organisatie en in ons doen en laten. Nieuwe dingen proberen en de vrijheid krijgen om te mogen doén.

Plezier
Als het even kan, doen we het met plezier. Uiteraard hebben we plezier in ons werk. Maar als het even kan doen we er nog een schepje bovenop. Wij geloven dat juist daar herinneringen ontstaan die je nooit meer vergeet.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt?

Bekijk onze vestigingen